Föoldal

Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk. Csak ígérgetik: a "majd jövök", meg "majd találkozunk", meg "elmegyünk ide-oda", meg "majd kereslek", vagy egyáltalán "számítasz valamit". Mert ha valaki azt akarja, hogy jelen legyek az életében, akkor helyet csinál benne. Nem kellene megküzdenem a helyért. Ha olykor megbánt, ne indokot, kifogást keress a tettére, hanem bocsánatot. Talán jóhiszeműségből vagy tudat alatt hiszem el a magyarázkodást, de már tudom, nem a szavak, hanem a tettek beszélnek!!!

Vers

Ha bánt az élet

Ha bánt is az élet, ne csapd be önmagad. Te bátor vagy, kedves, szeretet adhatsz, Ne fély az élettöl, minden jot vissza kapsz. Thank you for your visit. Everyday may not be good, but there is something good everyday...

ANIMÁCIO - TUTORIAL

Ezt készitjük:

Megnyitok egy uj  transparent lapot, a Selection- Custom Selection- ra katt, itt a lap magassága van a Bottom, Top- 0. Right  0 Left izlés szerint én 200- ra tettem.

A kijelölt részt kiöntöd  világos szinnel, marad a kijelölés,  Adjust- Brightness- Contrast-Gamma Correction

Add noise- Gaussian- pipa, Noise  8 Monochrome- pipa

Effects- Texture- Blinds: Widht 5, Opacity 30 Light from left top/- pipa Selection None

Texture-Mosaick Glas 

Uj Réteg Arrange- Send to Bottom, kiöntöd sötéttebb szinnel

A réteg palettán a Raster 1- t Duplical- od Image - Mirror

Innen kezdve tehetsz tubust, keretezheted, neved ird rá, szerkesztheted , mikor készen van a kép,akkor  összevonod a rétegeket Merge Visible, és a copy and paste a virágos gif- et, amit a 4 Shareed- en lelyebb  letölthetsz.

 

 Sajnos itt nem lehet feltölteni a psm fájlokat,  igy nem tudom mellékelni a  gif virágokat , itt letöltheted

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések