Föoldal

Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk. Csak ígérgetik: a "majd jövök", meg "majd találkozunk", meg "elmegyünk ide-oda", meg "majd kereslek", vagy egyáltalán "számítasz valamit". Mert ha valaki azt akarja, hogy jelen legyek az életében, akkor helyet csinál benne. Nem kellene megküzdenem a helyért. Ha olykor megbánt, ne indokot, kifogást keress a tettére, hanem bocsánatot. Talán jóhiszeműségből vagy tudat alatt hiszem el a magyarázkodást, de már tudom, nem a szavak, hanem a tettek beszélnek!!!

Vers

Ha bánt az élet

Ha bánt is az élet, ne csapd be önmagad. Te bátor vagy, kedves, szeretet adhatsz, Ne fély az élettöl, minden jot vissza kapsz. Thank you for your visit. Everyday may not be good, but there is something good everyday...

BANNEREK-BANNERS

Psp 8- programmal  képszerkesztéshez  leirást  itt találsz.
You can find tutorials for Psp8  program on my friends site.
You are very welcome. Hi Etelka, You have my permission to translate. Bye Josi Op 27-9-2011 13:33, Samu Etelka schreef: Hello, my name is Etelka Samu, thank you for a wonderful tutorial. I would like to request a permission to use your scripts to be translated to Hungarien language and thereon for use. My greetings from Serbia. EtelkaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések