Föoldal

Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk. Csak ígérgetik: a "majd jövök", meg "majd találkozunk", meg "elmegyünk ide-oda", meg "majd kereslek", vagy egyáltalán "számítasz valamit". Mert ha valaki azt akarja, hogy jelen legyek az életében, akkor helyet csinál benne. Nem kellene megküzdenem a helyért. Ha olykor megbánt, ne indokot, kifogást keress a tettére, hanem bocsánatot. Talán jóhiszeműségből vagy tudat alatt hiszem el a magyarázkodást, de már tudom, nem a szavak, hanem a tettek beszélnek!!!

Vers

Ha bánt az élet

Ha bánt is az élet, ne csapd be önmagad. Te bátor vagy, kedves, szeretet adhatsz, Ne fély az élettöl, minden jot vissza kapsz. Thank you for your visit. Everyday may not be good, but there is something good everyday...

2012. április 16., hétfő

Gif-képek leirássa

Kellékek. Egy Tubus kép, VM Distortion- Plugin.
Behivod a tubusképet, duplikálod, az eredetit becsukod.
Kétszer duplikálod a tubusképet , hogy gárom réteget kapjál, nevezd át az elsö duplikált az legyen copy 1, a második copy2, lent az eredeti raster1, mikor ez megvan akkor zárd be a copy1, copy2 szemét a raster-en dolgozzol igy:
Effects- plugins- VM Distortion-Small Pox igy.
Kinyitod a copy1 szemét VM Distortion- Radial Pox igy.
Kiyitod a copy2 szemét, Image Resize 90% az All layers- böl ved ki a pipát, igazisd el a képet izlés szerint, még ezen a rétegen a Drop Shadow V-H 3 Opacity 85 Blur 6,szin fekete, jobbrol a réteg palettán a 100/ rol huzd 70%-raAdjust- sharpen.Merge visible.
Uj réteg ird át text, katt az A betüre, fent a Floating size, font izlés szerint, Sroke 1, anti alias- ban pipa, irsz szöveget, még minég kivan jelölve innerBevel igy.

ujra drop shadow, adjust sharpen, mentés PSP.
Uj lap 500x500- copy és paste as a new layer, Uj réteg- Layers-Arrange - Send to bottom, kiöntöd a megfelelö szinnel, Effects- Texture Effects- nél  én a ezt vettem

de lehet  nélküle is vagy másik effekt izlés dolga.
 Merge visible a Merge réteget duplikálod, 2xer, igy megint 3 rétegeg van,az also réteg az aktiv, Most jön a VM Natural- sparkle igy:

most a második rétegen ugyan igy csak a Random seed változik 14o, 2oo, de lehet variálni ha nagyobb csillagot akarsz akkor a randomseed- en tudsz álitani.
Mikor készen vagy akkor merge visible, és mentés másként psp- be mented. Igy tudod behivni az Animshopba
Animshopban Browse - megkeresed a psp ben mentet képed,  katt rá és Open,  igy kell legyen
három réteg, a Frame propertis igy

 és készen is van a kép, mentés a szokásos modon.
 Én az AAA-Filter foto framet alkalmaztam itt. 

2 megjegyzés:

 1. sok sikert hozzá,nagyon szépen és türelmesen csinálgatod
  Üdv Anna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ancikám.Neked is, mert a tiéd is szépen halad.

   Törlés

Népszerű bejegyzések